Klubbstuga

PlayPause

Bokning

Kontrollera i bokningskalendern här på sidan om önskad tidpunkt är tillgänglig.

För bokning fyll i formuläret under kalendern och skicka in din bokningsansökan eller skicka en anmälan till EBK:s klubbvärd via e-post.

Regler vid hyra av klubbhuset

• Klubbstugan hyrs ut till medlemmar och/eller de som är styrelsemedlemmar i övriga båtklubbar på Lilla Essingen.
  • Vid hyra av klubbhuset ska hyrande medlem vara närvarande under hela hyrestiden.
  • Ordning och säkerhet upprätthålls i lokalen och på övriga områden.
  • Klubbens medlemmar har alltid tillträde till kök och sanitets utrymmen vid besök på klubben.
  • Grovstädning utförs innan lokalen lämnas dag 1 och att slutrengöring ska vara klart senast klockan 12,00 påföljande dag.
  • Porslin, glas med mera ska anmälas och ersättas vid kross.
  • Alla sopor, tomglas, burkar o. dyl. ska tas bort från klubbens område, d.v.s. får inte heller kastas i klubbens sopbehållare.

Stugavgift

• För medlem 300kr för möte*/1000kr för fest
  • Icke-medlem men tillhörande någon klubb på ön 450kr för möte*/1500kr för fest
  • Avgifterna skall vara betalda och på EBK:s konto senast 3 vardagar innan bokat datum.

*Med möte avses sammanträde, kurs, informationsmöte o. dyl.